Jeremia 29:11: ”Jag vet vilka tankar jag har för er, säger HERREN, nämligen fridens tankar och inte ofärdens för att ge er en framtid och ett hopp.”

måndag 2 april 2012

Sover du eller har du ögonen öppna

-----------------

Jag har hört spekulation om att odjurets nummer 666 som det står om i uppenbarelseboken i bibeln, representerar förgudning av människan. Människans tal anses vara 6 i bibeln, människan blev skapad på sjätte dagen. Människans nummer 6 gånger tre, skulle då kunna vara en falsk treenighet, byggd på mänsklig förgudning.

New age planen
"Synden förnekas och man säger att människan är god. Denna falska illusion kommer att utgöra det sista upproret emot Gud i ett globalt Babels torn. Det är den sista pyramidstrukturen (avbildad på dollarsedeln med Lucifers öga på toppen och numret 666) och människans strävan efter makt och storhet, självförgudning och enhet där alla är en del av det stora. Människan skapades på sjätte dagen, människans tal är 6. Allt som sätter människan i centrum är en förberedelse för det antikristliga systemet"
källa:elvor o Janne

Trianglar-Lucis trust
Triangelkraften man pratar om i videon, är att tre människor tillsammans utifrån "den stora invokationen" tillsammans ber, och man menar att triangelkraften ska bilda ett nät runt jorden. Man ber om ljus och god vilja och kallar på den store mästaren(odjuret) som ska komma.

coming one-world luciferian religion


Tror inte det är en slump att man utformat lamporna runt hela os-stadion i London, som stora trianglar. Det passar ju bra att påminna om triangelkraften(el pyramidstrukturen) vid ett sånt evangemang när man samlar hela världen på ett ställe. För det är ju just en global värld på alla sätt man strävar efter, både ekonomiskt, socialt och religiöst.
triangelsymbolism-Os London

Den nya tidsålderns gudar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar