Jeremia 29:11: ”Jag vet vilka tankar jag har för er, säger HERREN, nämligen fridens tankar och inte ofärdens för att ge er en framtid och ett hopp.”

onsdag 13 juni 2012

bättre än astrologi

I första mosebok 1:14 talar Bibeln om att Gud skapade sol, måne och stjärnor för att skilja dagen från natten och till att vara tecken.

Den sjätte juni ägde den omtalade venustransiten rum, då venus vandrade framför solen. Den sjätte juni var också landet Sveriges nationaldag. Många kristna säger nog att planeter och stjärnor är sånt vi inte ska bry oss om, det är bara för spåmän-astrologer, men varför ska djävulens profeter ha uttydningsföreträde. Är venustransiten ett tecken från Gud till oss på jorden,eller är det bara hokuspokus att säga det? Kan inte svara på det jag. Men om det är ett tecken från Gud, är det då inte ett tecken till,inte bara, men inte minst till Guds folk i Sverige?
Paul McGuire blog

And God said, Let there be lights in the firmament of the heaven to divide the day from the night; and let them be for signs, and for seasons, and for days, and years:
And let them be for lights in the firmament of the heaven to give light upon the earth: and it was so.
And God made two great lights; the greater light to rule the day, and the lesser light to rule the night: he made the stars also.
1 mosebok 1:14-16.

Signs in the heavens-elshaddaiministries

1 kommentar:

  1. fast det står ju i gamla testamentet att man inte ska syssla med astrologi och sånt

    SvaraRadera