Jeremia 29:11: ”Jag vet vilka tankar jag har för er, säger HERREN, nämligen fridens tankar och inte ofärdens för att ge er en framtid och ett hopp.”

torsdag 2 maj 2013

kristna talibaner?

USA är väldigt annorlunda än Sverige, där har evangeliska kristna fortfarande stort inflytande på samhället. Men hur länge till?
Från breaking christian news: "According to reports, the Pentagon is now looking to Mikey Weinstein, founder of the Military Religious Freedom Foundation, to develop new policies on religious tolerance. Tolerance? Weinstein has called conservative Christians "monstrosities" and "pitiable unconstitutional carpetbaggers," warning against their "virulent religious oppression."

evangeliskt kristna amerikanska soldater delar ut biblar på lokala språk i Afghanistan och evangeliserar. Något som förstås inte är ok enligt Obamas och regeringens riktlinjer.

de kristna sk talibanerna

US military missionaries Mikey Weinstein grundare av "military religious freedom Foundation" säger att de "strider mot kristna talibaner" vilka är de evangeliskt kristna soldaterna. Jag upplever att han framställer evangeliska kristna som "rovdjur" och kriminella. Han säger också  att det finns muslimer och judar t ex bland soldaterna, och att han vill inte måla ut alla muslimer som extremister pga deras tro, men det är ju just det han gör med de evangeliskt troende, målar ut dem alla som extremister-talibaner.
Säkert finns det de soldater som kallar sig kristna som gör idiotiska saker, men att måla ut alla som extremister som han gör och säga att hans organisation strider mot evangeliska kristna, det är ganska sorgligt tycker jag och fruktansvärt.
På videon nedan tigger han pengar från Europeer eftersom den här striden mot de extrema evageliskt troende militärerna är en global strid enligt honom.

Mikey Weinstein är själv av judisk börd och tro, han behöver mycket förbön skulle jag vilja säga, så att kanske får nåd att förstå vem Jesus Kristus är och får bli frälst.

Pentagon May Court Martial Soldiers Who Share Christian Faith 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar