Jeremia 29:11: ”Jag vet vilka tankar jag har för er, säger HERREN, nämligen fridens tankar och inte ofärdens för att ge er en framtid och ett hopp.”

torsdag 15 mars 2012

övergång - transition

Det är den resursbaserade nya gröna ekonomin som Peter Joseph talar om i videon nedan, som man ska arbeta för att införa de närmaste åren. Temat för Agenda 21:s sammankomst i Rio i juni 2012 är "grön ekonomi".
Människor bakom zeitgeist och venusprojektet är typ samma människor som driver Agenda 21 och klimatalarmismen. Man arbetar sig fram emot ett helt nytt system,nya tankesätt och värderingar på alla områden, inklusive andlighet och religionen.
Man använder bland annat Hollywoodfilmer och kändisar av olika typer för att påverka värderingar hos folk. De nya värderingarna kommer inte över en natt, och det vet de här människorna, det tar tid att ändra människors värderingar.
Jag tycker det är konstigt att människor i allmänhet inte inser hur påverkade de är i sina sinnen av det de ser och hör i media av olika slag. Det är inte så många som tänker själva, man hämtar bara info som någon annan bearbetat och godtar det utan att själv kolla nånting. Om det är någon som säger att han är forskare, ja då godtar man det som sägs som ovedersäglig sanning, eftersom de stora media släpper fram just de här forskarnas uttalanden.
Det är dumt när det idag också finns så stora möjligheter att själv kolla och leta i olika källor.


Rio+20
"The Conference will focus on two themes: (a) a green economy in the context of sustainable development and poverty eradication; and (b) the institutional framework for sustainable development."

Pastor Billy från"Church of Life After Shopping för "the new economics" nätverk.
the great transistion - the new economics.
community exchange system Tim jenkins som arbetar för new economics och "the great transition".
we have a plan - resourcebased economy
fria tidningen-om resursekonomi och zeitgeist

I ett samhälle helt baserat på resurs-ekonomi, hur skulle man betala för t ex ett hus man vill bo i? Vanliga människor utan särkilt stora resurser? Ja jag antar att man skulle få arbeta av, och ge och ställa upp med sina mänskliga resurser till samhället för få bo i huset. Det skulle bli ett samhälle mer likt det förindustriella på sätt och vis, där människor kunde få en bit mark och ett torp, mot att de fick lov att ställa upp och arbeta på markägarens jordbruk. Eller de som fick ett torp mot att de ställde upp som soldater i det militära.
Är det ett sånt samhälle de vill införa, men i en modernare tappning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar