Jeremia 29:11: ”Jag vet vilka tankar jag har för er, säger HERREN, nämligen fridens tankar och inte ofärdens för att ge er en framtid och ett hopp.”

tisdag 17 maj 2011

forntida kultur-primitiv el högteknologisk?


Tittade igår på vetenskapens värld som handlade om Stonehenge och vad arkeologer har hittat där och försöker komma på hur de bar sig åt för att bygga stenformationerna.
Fick mej att tänka på en video jag sett med skapelsetroende dr Donald E Chittick där han talar om forntida människor o deras kultur.



Nedan talar Chittick om hur artefakter tyder på att det fanns tekniskt och kulturellt högt utvecklade människor i forntiden. Och hur dessa artefakter stämmer med Bibelns syn på människans utveckling, men inte alls med evolutionens syn på människan som outvecklad primitiv apmänniska.
Artefakterna talar till bibelns fördel. Bevis för människors utveckling från apa finns egentligen inte, trots desperat sökande efter dessa.

Donald E Chittick, fysikalisk kemist som tog sin doktorsexamen vid Oregon State University i USA, säger: ”En oförbehållsam granskning av de fossila lämningarna skulle leda till slutsatsen att djuren fortplantade sig enligt sina arter, precis som Första Moseboken säger. De förändrades inte från en art till en annan. Bevisen nu, precis som på Darwins tid, stämmer överens med Första Mosebokens berättelse om en direkt skapelse. Djur och växter fortsätter att fortplanta sig enligt sina arter.
ancient people were no dummies

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar