Jeremia 29:11: ”Jag vet vilka tankar jag har för er, säger HERREN, nämligen fridens tankar och inte ofärdens för att ge er en framtid och ett hopp.”

lördag 14 maj 2011

godhet som är ondska


Venusprojektet
Fått upp ögonen för ett projekt som kallas Venus-projektet, det är en organisation som arbetar för och stöder samhällsingenjören och industridesignern Jaque Frescos vision av framtiden. Målet är att föra samhället framåt mot en globalt hållbar design
som de kallar "resurs-baserad ekonomi".Det innebär hållbara städer och värden, förvaltning av naturresurser, kollektiva jordbruk, penninglöst samhälle m.m
Jaques Fresco och hans medarbetare Meadows ska ut på en världsturne i ett 20-tal länder i år 2011, bland annat stannar de till i Stockholm, Sverige den 19-27 juli. De ska tala om sin vision om att införa en resursbaserad ekonomi där pengar upphävs och tekniska lösningar ersätter lönearbete.
Jaques Fresco samarbetar även med andra höjdare(förstås),han var inbjuden som talare på Michail Gorbatievs Earth charters 10-års jubileum. Han har också kontakt med Ervin Lazlo en systemfilosof grundare av "club of Budapest" som nu verkar inom nätverket Worldshift, han var också medlem av "Club of Rome".Lazlo är också knuten till sidan worldshift2012, som är ett socialt nätverk för hållbar transformation och evolution av medvetandet.
FN och venusprojektet

Zeitgeiströrelsen
Zeitgeiströrelsen är en gräsrotrörelse och onlinecommunity, och den officiella aktivistgrenen av Venusprojektet. Beskriver sig själv som en organisation för opionsbildning kring hållbarhet.

Zeitgeist betyder "den här tidens ande" eller "tidsålderns ande". zeitgeist är det generella kulturella, intellektuella, etiska, andliga, och/eller politiska klimatet inom en nation eller en specifik grupp, tillsammans med atmosfär, moral, sociokulturell riktning, och känsla associerad med en era.

Vad säger Bibeln om "denna tidsålders ande"

Och skicka(anpassa) er inte efter denna tidsålders väsende(sätt att vara), utan förvandla er genom ert sinnes förnyelse, så att ni kan pröva, vad som är Guds vilja,
vad som är gott och välbehagligt och fullkomligt.
Romarbrevet 12:2.

Ty den här tidsålderns gud harförblindat de otroendes sinnen, så att de inte ser ljuset som strålar ut från evangeliet om Kristi härlighet - han som är Guds avbild.
2 kor.4:4




Venus(Lucifer)projektets städer,

Staden är byggd utifrån den ockulta venussymbolen-pentagrammet.

Pentagrammet är en gammal symbol för planeten Venus.
Ett pentagram symboliserar numera bland annat gudinnedyrkan och det heliga kvinnliga.Gudinnedyrkare och wiccaner låter ofta pentagrammets uddar stå för de fem elementen : jord, vatten, luft, eld och ande.
Babylonierna upptäckte att Venus bana på astrologiska scheman bildade en regelbunden femuddig stjärna, som därefter förknippades med nämnda planet.
Symbolen brukades av präster och magiker redan i den Sumeriska kulturen i Mesopotamien under sent 3000-tal f.Kr
sumeriska Ishtar och venus
Lucifer
Ishtar

Venus(Lucifer)projektets religion-förförisk


Venus(Lucifer)projektets ekonomi

Zeitgeist & Venusprojekt - Lucifer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar